Jag lever för dig. Vi lever för dig. (h)

Ord kan inte beskriva känslan att ligga under en bar stjärnrik himmel. & av alla stjärnor är det alltid någon man ser som lyser starkare än alla andra. Den stjärnan är något speciellt. Jag kan ligga i snön eller på bar mark och bara se. Tankar snurrar i huvudet men allting känns för stunden så bra. Är det lycka? Är det lugn?
Jag fyller mina lungor med frisk och sval luft. Håller andan. Och sen andas ut. Lyssnar på mina egna andetag. Nyper mig själv i armen. Ja. Det är på riktigt.

You are my special star. I love you. Always will. I know you're with me, every step I'm taking, every move I make, just to make sure that I'm alright. And I'm, because I can feel you, all the time. In my heart.

All I ever wanted..

Uppdate. Jag har det braa! Vill ärligt talat inte åka hem. Vill stanna upp tiden och fortsätta leva semestertid! Får smått ångest att man snart är tillbaka till verkligheten igen, stress, press. URS! Vill inte.
Iallafall, man kan inte få allt här i livet, tyvärr. Anyways idag var jag och Pappa långt ut åt fanken in i skogen och hälsa på någon barndomsvän till pappa som nu lever i annat fall i USA, NICE. Lite smått avunsjuk blir man när han med ett leénde på läpparna berättar hur fancy dem bor. Flott flott med två bildar, stort OC hus med kvarterets lyxigaste pool. ehm...ja..*host*. Nu ska vi inte vara sånna.

Some shopping tomorrow, maybe? yes.

AJA. Ska njuta av min sista semestertid här på hawaii..öhh say what? I mean..Finlandia..damn it.Take care now friends. Miss you guys!



All the lights are coming on now..

Lite kort uppdatering. Här är det underbart. Det är så vackert vart man än vänder sig. Det är höst. Det är lagom svalt/varmt. träden är i alla möjliga underbara färger. jag mår bra. bortsett från att jag saknar alla fina där hemma så otroligt mycket, redan. Så ser jag fram emot en höstig, lugn vecka här. utan stress, skola, läxor och problem. pussar på er alla, nu ska jag ut och ta en kvällspromenad med pappa!

Dagens klädsel: stickad varm kofta, tights och stövlar.
Dagens humör: glad men trött
Dagens bästa: höstkänslan
Dagens samtal: mamma
Dagens sms: från M.
Dagens låt: cought by the river - doves.
Dagens saknad: vänner
Dagens köp: höst stövlar med klack, parfym.

När ögonen inte är tillräckligt öppna..

förlåt. jag ska skärpa mig. Jag vet att jag har varit frånvarande. Men det ska bli ändring på det. Jag har sett saken från din sida och det jag har sett är någon som aldrig har tid och skjuter upp allting jämt. Och det är inte förens nu som jag erkänner det. Du ska få min tid. jag blir glad av ditt knasiga och töntiga ja.
I think it's time for a change. I'm going to change.

yuummiie! *tralla la la laaa*

Kräftskiva hos mig 18/9-2009;





Lyckad kväll. Bästa och fina vänner, Smarriga kräftor och god dricka! NICE


let's make a change. see right threw me. never felt so naked around you.

Du vill inte höra, vad jag har att säga. Ord som äger en hel plats. Jag vill bara rymma. Men orden gör inte alltid gott. Du blir sårad, gräver ner dig och vill aldrig mer nypa syre. Har du någonsin känt så? Har du någonsin försökt fly men aldrig lyckats? Jag vill aldrig fly igen. Jag vill kämpa. Älska. lära. leva. och ja, det är det jag strävar efter,
kan du ge mig styrkan?



I would kick you out of here.

Sjukling! Japp. Så kan det gå. Men har haft en väldigt bra dag ändå. Har suttit på balkongen, lyssnat på musik, sovit och kollat massa film! Jag stannar nog hemma imorgon också. Vill inte att det ska bli värre än va det redan är. Helgen kommer bli så bra! puss

Bilder är från i somras. Landet;



I'm looking forward to your letter...honey.

En trevlig kväll igår hemma hos Emmy. Pappa kom och hämta mig och Sarisa runt två när vi bestämde oss för att ta nattmat på max och sen hem och se flim. mys.
Nästa helg är det Kräftskiva hos mig med sings star och trevliga människor!
loooooking forward to! L O V E

nemen..nemen ..herr dyster.

Fick precis en liten klump i magen. Sommaren är verkligen slut. Det är September nu. September. Höst. grr. De rådas inge gott kan jag ju säga! Har ingen höst jacka, ingen värme i kroppen, och har en allmänt negativ inställning inför vinter. Dock blir det hösten en enda stor fest. Det är min födelsedag, Hannes födelsedag, Susannas födelsedag, Leos födelsedag, Elins födelsedag, höstlov, jullov med nyår och själva julafton..aa, det kanske inte är så dumt med höst-termin ändå?...

anyway.
Fredagkväll idag, händer inte mycket alls vilket är skönt. Kanske åker hem till Erika lite senare ikväll och kramas lite med henne och alla fina där. Annars blir jag bänkad framför tv;n med film film och åter film! love


They say "just like heaven"...but how can they know?



Nu har jag suttit med dessa Engelska uppsatser i 2 timmar. slut är mitt ordval!
Efter skolan åkte jag och träffa Sanna vi tog en fika och en runda i stan, det var mys och vi planerar att göra det till en "vecko-grej". Imorgon är det fredag och jag har ingenting planerat..får väl se vad som dyker upp! Sålänge. hej!


aldrig nöjd. aldrig nöjd. mm..mm..


Your animation


let it rain, let it fall. Fighting for it all.



Alla har det. Inom sig, någonstans. Ibland väldigt tydligt, ibland inte. Allt har med omvärlden att göra. & viljan. Vad dem gör, gör du. Utan att tänka. Utan att veta. Utan att märka. Du har det inom dig. Känslan, glädjen, sorgen. Allt som gör dig till den du är. Pusselbitarna. som passar ihop utan mening, med mening. Bitar som faller när du gör. Bitar som går att reparera. Bitar som alltid har en speciell plats, stora som små. Som inte går att ersätta. Precis som en viktig person i ditt liv.
Tappa inte bitarna. Dem är en del av dig.

- Ni är en del av mig. och jag släpper er inte ur sikte.

Vad jag bryr mig om, är att höra dig andas, veta att du är nära. Förlåt nu slutar jag.

Inte mycket att ge idag mina fina läsare! Skolan börja 12.20 vilket är positivt eftersom man hinner med en jäkla massa innan, om man inte tar sovmorgon förstås. Åt en god lång frukost med mamma imorse, tog en lång dusch, gick en promenad och sen pallra jag mig till skolan. Nu är det sängen som står högst upp på listan! puss


And who am I? That's one secret I'll never tell.



Dagen efter. "Trött och sliten, men upp och hoppa för idag är det dop!"

Idag hade min 2 månaders lilla kusin dop i Eskilstuna. Moster var himla vacker och sjöng för Gustav i kyrkan, jätte fin sång. Börje var mycket stilig och bar Gustav stolt i famnen! Fick också träffa Helena, Mosters bästa vän också Gustavs gudmor, underbar person. Dagen blev väldigt lyckad och nu ligger jag i sängen, bokstavligen talat, helt slut i kropp och sinne. Ska nu sova är planen. Skola imorgon 12.20
kisses and love


I'm in a fight with the world but I'm winning..





sexy sexy. party party.

Lördag med trevliga människor, bra musik och fina leénden! Det blir aldrig som man tänkt sig, men det är ju bra annars har livet ingen mening om man vet vad som händer..(huh?) Håller på att planera in en singstar kväll hemma hos mig någon helg här framöver. kommer bli fett nice. (h)


Things that never....I don't know.


Åker till Ida imorgonbitti och fixar frisyren, efter det åker jag in till stan käkar lunch. Efter det åker jag till skolan, har svenska och sen hem, fixa mig och sen bär vi oss av till Håkan!. kisses and love. 


like a beautiful butterfly. only more beautiful

Skön dag må jag säga! Skippa idrottsdagen med skolan, urs fy va tråkigt. Jag stanna hemma, tog en extra sovmorgon och en stor och god frukost med mamma. I Helgen blir det röj och skoj med Håkan och vänner, ett stort plus med Gustav's dop på Söndag, längtar!:) Fredag har jag föresten fått tillåtelse av mamma och pappa att åka och fixa håret hos Ida i sin skola! woho, längtar till det också! Nu ska jag läsa igenom Psykologin en gång till, sen in i duschen! tralla la la la! KRAM 


Bild: Ritad till mig av min älskade moster. when I was her little princess.

RSS 2.0