I just wanna scream and lose control. Throw my hands up and let it go. Forget about everything and runaway, yeah.



Gnugga mina ögon lite extra imorse. Hade riktigt svårt att pallra mig upp ur sängen. Men tillslut kom jag upp och satte mig på balkongen med en kopp te och varm toast macka.  Har börja tänka lite på hur vardagarna är under skoltid. Saknar det lite. Vilket skrämmer mig. Vill ju faktiskt bara tillbaka till den sociala biten, men man kan inte få allt här i livet. Ärs slut tänkt på skolan, kommer ju förfasiken att tänka på den tillräckligt mycket när den börjat igen. Nej, snart kommer Sara hem och då slår vi klackarna i taket. Nu var det riktigt länge sen!

xoxo

Reading is peaceful and sometimes powerful



twilight            new moon          eclipse           breaking dawn

It's all about Rock N Roll and free beer.



Sitter med en kopp kaffe och munk på balkongen och lyssnar på gamla godingar. Hitta en låda igårkväll i min kära systers garderob som innehöll en rad med foton från USA resan när jag var 4 månder gammal. Blev så glad att jag somna med ett leénde. Nu ska jag fortsätta njuta av solen som värmer så gott. kram

flirting is an attempt to play with fire without burning up.


Lite smått irriterande dag. En sån dag då man inte har några kläder, hatar sitt hår och bara vill gräva ner sig under jorden, eller iallfall jag typ. Efter ett tag blev jag så trött på håret att jag klippte min lugg, hihi. Satt nästan 2 timmar igår med Sara i telefonen. Hon fick mig på bra humör. Nu ska jag pallra mig till ica och hyra film. En myskväll med lillasyster ikväll. puss!

Jag tar flyget, till New York City. Lämnar Stockholm, Långt långt bakom mig.


Danmark var fint. Men jag föredrar Öland. Nästa år Skiathos. Åh fyfan va bra. Packar upp allt från resan, imorgon blir det tvätta. hoppas på fint väder i veckan(?). Kram

My new lovely watch. Bought in Denmark as well. Perfect.



love you!

I'm home bitch. missed you.

crazy car-ride home! Tog ca 12 timmar med bilen hem. Hemresan, alltid värst. Då man bara vill hem hem och räknar minut för minut. Jag var jobbig. Satt och gnällde en gång i timmen, peta på syster min tills hon blev rasande arg på mig och mamma som bad mig 60 gånger att hålla truten. men vi alla överlevde mardröms resan och har nu anlänt hem!

new stuff I bought in Denmark! love it



kisses

the dream was just too perfect



Here is the crazy and beautiful girl that i spend my evening with. Mys vare, filmen var bra, är liksom nörd, så uppenbarligen var den bra, maten var god och vi hade kul. Nu ska jag packa klart. 2 hours and 33 minutes left.
ha det så bra i Sverige..vi hörs nog snart!

kram

like a rockstar.



dags för utgång alla kära! have a great night as well! bye

It's all about nothing, really. I do not hook up.



Sanningensögonblick. Dagen blir spenderad med resväskan och bästa vän. Var ungefär hundra år sen sist jag och Sanna gjorde något. Ikväll ska vi käka ute, prata, umgås, och gå på bio. Kommer vara hemma vid ca 00.00 & då är det 4 timmar kvar tills bilresan mot danmark startar..yeah.
have a nice day everyone!

kisses


(tomt)

Hej hallå!

Jag är verkligen usel på att uppdatera, mycket medveten om det också, brist på fantasi i guess, men det kommer väl tillbaka snart..:)
Vakna upp hos Leo idag käka lite frulle, (typ) och sen drog jag vidare till Kista och mötte Sannibanni och hämta ut Potter biljetter *nörd*, nu sitter jag i min säng och glor på en stor hög med kläder som omöjligtvis ska ner i min väska, looking forward to! Lördag morgon 04.00 åker jag till Danska rivieran med Alex, längtar. Jag lär väl hinna blogg nått förhoppningsvis..mih! 

puss!

nothing to do, or say. its not my day.



lite snabb-uppdate;
Har total rensat mitt rum idag, och som alltid, utan Leo's hjälp hade de aldrig gått, haha.
Jag har fixat mina naglar också, skit bra blev det!
Om mindre än en vecka åker jag till Danmark med Alex.
Min mobil har störda problem.

pusss!


oh susie say what's on your mind .

01.53 (svårt att somna)
Flyget hem från Skåne gick bättre än väntat. Inga kändisar den här gången dock, (satt brevid Peter Jöback på vägen ner) men man kan inte alltid få som man vill. å Lillsyrran min fyllde 13år today/yesterday, congrats.

Lillkusinen Gustav (17 dagar) och jag på bild. Sannas favorit kille.


nä nu blire att somna till vänner. Imorgon ska jag börja mitt nya liv. Nyttig frukost till att börja med. kram


Uppdatering från underbara Skåne




I Lördags flög jag ner hit till Sara i Skåne. Hur bra som helst har jag det och vi har hunnit med massa underbara saker. Idag har vi tex varit i Malmö och shoppat gärnet, är pank för första gången på hela året, känns inge bra. Men livet går vidare och jag är lycklig. klart slut. puss


RSS 2.0