Cause I don't know how to make a feeling stop..

okej. Nu är jag helt slut. Sitter i sängen med datorn på mina solbrända lår, känner hur det bränner med värmen från datorn, fan va det svider. Kom nyss hem från Ingarö. Jätte jätte fin dag. Har verkligen tagit det lugnt. Ut med båten, solat, ätit god mat och kört bil. kan inte bli bättre. Gårdagen var också jätte jätte fin. Var med Sara på djurgårn och sola, åt jordgubbar, prata skit och bara va. 5/5 stjärnor får båda dagarna.


Lördag:


Söndag:
 

kraaaam!


jooorgubbsar



Alltså NU har jag förstått att det inte alls är långt kvar till sommarlov. Alltså sommarlov. Då man slipper skolan i ca 2 månader och får göra lite smått och gått som man själv vill. Känner mig inte riktigt redo...hjälp?
Är galet förvirrad både hit och dit. Jag och Sara är två galna och förvirrade blondiner som träffa sin lärare i staden idag.
Han är så roligt töntig =) och vi med. Vi stod typ bakom honom och små fnittrade..haha småbarn? ja skoja inte.
Har iallafall gjort Sara på bättre humör idag..hoppas jag?:) Och hon gjorde såklart mig på bra humör. Fina vän.

Nu ska jag packa och sen möta Sara i Slussen...vi är cp.

KISSES


Love is Friendship, Friendship is love.




hej på er!
Hade en riktigt bra dag igår. Var i skolan, drack en energi dryck innan mitt prov. Kunde inte koncentrera mig, fick skratt attack. Åkte till märsta och hem till Sabina =) Vi hade picknick, åt jordbubbar i solen. Hyrde film, åt chips, gick en nattpromenad. Riktigt mysigt. Nu ska vi snart dra oss in till Stockholm. pusshej!

2 cool 4 school.

Min sista "Skol Fredag" imorron. fyfan va skönt. Är bortrest från Onsdag till Måndag nästa vecka, gah, älska...eller inte. Det betyder då att jag måste göra klart alla skolarbeten innan jag åker, vilket gör att jag måste plugga arslet av mig dem här dagarna som kommer..mu
Men imorron slaggar jag hos Sabina min vän, vi ska laga mat, prata gossip, kolla film och bara va.

kisses

Pictures from our cool school.



Forever young

Hej alla söta.
Sitter i mitt mysiga rum och lyssnar på regnet. Mys.
Som sagt så tog jag en ledig dag för mig själv. Kände att jag behövde de. Har hunnit plugga, lyssnat på musik, rensat lite tankar och städat rummet, inte så pjåkigt! 
Sanna kom hem till mig också. Vi prata, hon åt mellis, jag drack latte, hon färga håret på mig också, bra blev det:)
Nu är det plugg som gäller. imorron ska jag pallra mig till skolan. Hoppas på bra väder, som alla lovat det ska bli.
love you


Home sweet home

Besluta mig för att stanna hemma idag. Trött och sliten + en onödig skodag. Ska bara plugga idag. Har så välldans mycket att göra. Det blir min dag. Dricka massa latte, plugga, kanske kolla lite på tv emellanåt. kisses


Old times..old memories..



Sitter och tittar på vänner, tänker tillbaka och saknar lite. Hitta också en bild på mig och Sanna, glada ser vi ut att vara..haha! Brunett var jag. Ska färga håret imorgon, men bara utväxten. Brunt blir det efter sommarn, om det blir brunt överhuvudtaget..kanske provar på något nytt. vet inte än. Jag har inte börjat plugga på min so heller, fyfy! Ska be Sanna hjälpa mig imorgon. Nu ska jag krypa ner i sängen.

Nattii.

I love Curmit the frog, he's cuute!


Your animation

Skolan idag var väldigt bra faktiskt. Sara fick mig på ett jävla skratt humör innan idrotten. Just nu håller jag på att städa. Fyfan va stökigt det är..jag blir galen. Jag borde också plugga. Har prov i SO på Fredag..gah...hata.
Ska lägga in bilder på nya käder, men först, fixa latte.

KRAM

One day...or another



Många känslor på samma gång idag. Ganska galet. Snart ska jag hoppa in i duschen, sen städa rummet och sen plugga. Har tagit lite bilder på nya kläder. Lägger in dem sen. puss

Monday...well..yeah



Körde Syrran till hennes träning i spånga. Gick väldigt bra. Under tiden hennes träning höll på åkte jag och pappa och kolla in hans gamla lägenhet. Sen åt vi glass, muums! Nu plockar jag som en galning i rummet. är trött på denna röra, konstigt nog..haha. Ska nog fixa en latte också så jag orkar allt..men då kommer jag inte kunna sova sen...ehm..nu blev det svårt. jaja..skit samma.

Kisses


sol, god mat och sång!

Enköping igår:


Blondiner har roligare - thats for sure.

Your animation
hemma nu, äntligen! Jag har inte varit såhär trött på evigheter. Bäst att vänja sig. Sommarn är här nu. Då ska man icke sova, iallafall inte jag. smäller i mig marabou choklad. dricker mjölk. har ångest inför skolan imorgon, har ingen som helst lust att gå. Men måste piggna upp förfan. Skolan är snart slut, älska älska!


thats a scream for help..

Fin dag. Träffa Ida, prata lite, sola solarium och gick promenad.
Sara rädda min kväll som vanligt. Tänk att det alltid slutar med oss två. Vi är för bra.
Status nu är lite små trött efter igår. Har dock sovit ca 3 timmar, alltså inte konstigt att jag är trött.
Latte i handen, har precis kommit ut ur duschen. ska fixa mig. Sen är det en 10 mils bilresa..ehm..



<3


If I stop breathing, would it help?..




Att reparera är svårt. Det vet vem som helst. Men att glömma är omöjligt. Iallafall för mig.

Lördags mys eller ute kväll? Mig kvittar det. Eller inte. Jag vill ut. Festa. Ha kul. Glömma för en stund.
Längtar till 10 Juni. Min garderob är för liten. Har tjatat på mamma att vi ska köpa en till, inte för att det kommer se bra ut, men jag behöver platsen. Lyssnar på Lily Allen och har preics ätit. Stirrar på min mobil och önska att den börja ringa.

ha en bra kväll. puss


två veckor och fyra dagar.



det är sommar snart. Alltså. det är sommar snart. & jag vill ha vädret som får magen att pirra av glädje.
Ge miig vädret!

Time is running away..

Urs fy blä, på detta väder. Vill bara fly härifrån. Förlåt för dålig uppdatering. Har inte riktigt varit på humör.
Fredag kväll iallafall blev att käka pizza hos Sara med tjejerna, prata, skratta, botten upp och sen åka vidare.
Jag och Sara åkte till Minna, mysigt var det, chill och trevliga människor.
Runt 1 åkte Sara och jag vidare till Stan, satt på Mcdonalds drack milkeshake och prata och hade trevligt som vanligt. Sen vet jag inte hur mycket tiden hann springa iväg men efter en lång stund på mcdonalds drog vi oss sakta med säkert hemåt.



loveyou

trött, glad, nöjd, besviken.

min svaghet: laga mat..
Hemma själv och jätte hungrig. Till min glädje dock, hitta jag en lasagne i frysen, 8 min i micron och poff! Mat på bordet!
ikväll är det hem till Sabina som gäller, mer vet jag inte.


love

Turn around..

Fin dag, shopping med Sara. Hon hitta en finfin klänning åt mig som jag ska ha på skolavslutningen. Hitta också en bikini överdel =). Hon själv hitta också en fin klänning som ska användas på skolavslutningen. Nu ska jag göra mig i ordning och sen åka hem till Sara. Vi kanske ska till Tanto senare på kvällen, men ingenting bestämt.

pictures;



KISSES

ring, pling, tick tack.

Det här med tider och klocka är inte min grej har jag märkt. Haha, inte för att det är en nyhet. Men verkligen, tiden hatar mig. Nyss så var jag påväg till jobbet och när jag väl är framme så inser jag att jag är en timme för tidig..alltså hallå? Så jag vänder på klackarna och går mot bussen igen. & nu ska jag tillbaka. måste säga att det blir ett jävla åkande. fett onödigt....om bara tiden för en gångs skull kunde gilla mig..


Tjing!

Tuesday;



Kort dag. & nu sitter jag med en latte i handen samt en macka på bordet. Tröst äter. Hade nationellt prov i matte idag, gick inte alls bra. Önska jag var bra på matte..men icke sa nicke. Ska snart jobba. Jobbigt men bra. tjänar ihop mina sommar pengar. Endast 2 dagar kvar, yes.

sösö


tiiired!

Känner mig sjukt stressad, vill ha någonting att göra denna lång helg. Något roligt. Vill att helgen ska gå så långsamt som möjligt. Kanske åker till landet(?), men det säger jag ju hela tiden. Vi tjejor ska grilla någon kväll, ser jag fram emot.

Nu ska jag städa rummet lite sen sova. Bilden nedan, mig just nu. osminkad och allt. kul..not 



nattinatt.

Mondays is not my day..




Måndagar är som sagt inte min dag. Men den här var ändå ganska bra. Fisk till lunch, blä sa vill alla och gick till donken istället =) Nu sitter jag och Leo i min säng, ska snart fixa latte och sen är det fram med alla skolböcker!

hör av mig senare. Puss

Lockigt vs Rakt

Camilla kom in i mitt rum och fråga om jag kunde platta hennes hår. Såhär blev resultatet;


goodnight kisses.

bruuum bruuumm

Jag byter kläder minst 2 gånger per dag. Precis kommit hem. Har kört Alex lillasyster (Emma) till Södertälje där Alex och Janne stod och vänta på henne =) Nu ska jag så småningom börja plugga, men först ska jag prova på våran nyköpta vattenkokare..mööh

puss

'juust live your liife'

Just nu; Springer runt i lägenheten och berättar för alla hur rastlös jag är. Väntar också på att Sara ska ringa igen.
Har sytt shortsen själv, linnet är från h&m och strumporna är från Zara.


loveyou

*kvitter, kvitter*

Sitter på balkongen och lyssnar på fint fågelkvitter, dricker kaffe och äter mackor. Planerna för idag blev inte som jag hade tänkt mig, men hur ofta blir det då? Nu ska jag bara sitta här med min fina mugg och njuta av sommarvädret. Ska nog senare pallra mig in till stan och leta efter en avslutnings/festklänning. Min Sara fyller nämligen 17år samma dag som vi slutar 1:a ring, då blir det att fira ska jag säga er =)

Spana in min mugg; anledningen till att jag har lilijan* som namn =)


KISSES

I mina tankar ser jag dig.

kvällens klädsel slutade såhär, mycket bekvämt må jag säga!


Imorgon åker jag nog till landet över dagen. Ska grilla med vännerna, prata, skratta och åka moppe.
Tack för en underbar kväll mitt hjärta. Sannieboy hjärta sin favorit Sara.

goodnight folks! =)

"Jag kan dansa schottis, sånt piggar alltid upp. Jag kan skura hela golvet, äta pannkakor ger hopp"

En Sara kväll med lantis chips, choklad & mjölk, en lång promenad till stranden och roligt godis som Sara's pappa köpt, kan det bli bättre? tveksamt.



puss och kram.

Gammal låt som vi lyssna på, mys


åhh va vi är glada

Dagens kläder;


Och dagen kunde inte ha slutat bättre! Hade den mysigaste stunden med flickorna ute på vackra Djurgården.
Vi grilla, prata, snacka lite skit, skratta och klaga lite. mihih. Fina bilder kommer senare från Hanne och Saras kameror =)


KISSES

Räknar ner dagarna,

Grillning ikväll på djurgårn med tjejerna, ska bli jätte härligt! Men först, träffa Sabina i Gamla Stan. puess


dead by april;



Lägger in bilder sen på mina nya saker jag kööpt! KISSES

DEAD BY APRIL! - Åh va lycklig jag är!

Hjälp vilken bra dag jag har haft! Först skolan då, en lektion, sen åkte jag till Odenplan, tog en Vanilla latteEspresso House och vänta in Salla, Arto och Pappa.
Vi tog en promenad till drottninggatan, stanna på en ute pizzeria, käka lunch och sen gick vi vidare till gamla stan.
En svängis i gamla stan är inte dum i sånt fint väder, men vi vandra tillbaka till drottninggatan då vi gick in på en skivaffär där bandet *Dead by april* spela några låtar och signera skiivor, WIOOHOO!

Vidare till Skärholmen där vi shoppa en massa härliga saker.
Jag hitta 4 plagg, två väskor och ett par skor! & Pappa var så underbar och betala hela kalaset! tack.
Från Skärholm flög vi vidare till Kista där pappa bjöd alla på middag. Jag tog någon Grekisk rätt, super gott var det!
Ni får se några jätte bra bilder lite senare, Salla har nämligen dem på sin kamera men hon ska skicka dem så fort hon kommer hem!=)



En vän är den som kommer när alla andra går..



Sommarlov snart. Den ska spenderas med mina fina vänner. loveyou

Sannas specialare..!

Sitter här i min säng med datorn och "Sannas specialare" samt pratar i telefon med Elin. Min skoldag har varit upp och ner, ner och upp. Matte nationella idag, gick åt pipan!..Sen Spanska prov direkt efter det, gick också åt pipan...annars har dagen varit okej. Hade stadsorientering med tjejerna på gympan..gick väl okej, dock kom vi 40 minuter sent. Men vi fick alla rätt iallfall..hehe.

Nu ska jag fortsätta vara social i telefonen! PUSS




Kolla kolla! jag har blivit en riktigt pluggis..!

The words I need to hear to always get me through the day, and make it okay. I miss you



Känns som att det enda man gör är att pluggar..suck. Vill ha sommar och frihet. Vill åka till Göteborg och Öland.
Vill ha tillbaka dig.

I helgen vill jag åka till landet tror jag, ta det lugnt..ränsa mina tankar lite. Har inte bestämt mig än dock. Annars kan man ju bara vara hemma, kanske hittar några fester. Nu, fortsätta plugga matte..hehe

puss

15.17..(tick tack, tick tack)

(psst) är i skolan och pluggar till mitt media prov som jag ska ha om ca 50 min...är väldigt uttråkad i min ensamhet..mu

plugg plugg plugg..har lust att gå hem men nej, det ska jag inte göra. Har skjutit på detta prov i över 3 månader nu, haha. det börjar bli löjligt.

Skriver hur det gick sen när jag kommit hem...buhu


pussen

jag vill spendera pengar..på något som är bra.



(Begravd i plugg...sorligt nog.) På Onsdag kommer Salla och hennes pojkvän hit från Finland, vi ska shoppa och gå promenader runt i gamla stan och äta ben and jerry's. Hon ska på Beyonce's konsert på Onsdag i globen, är lite avis faktiskt. Älskar konserter. Nu ska jag fortsätta mitt pluggande,
imorgon är det skolan som gäller har media prov, annars är det nog ingenting. Efter plugget hade jag tänkt åka till solna och framkalla lite bilder, har bestämt mig för att bli duktig och framkalla bilder samt lägga in dem i album! ..det ska hända också, det är ingenting jag bara säger..=)

bye

GAHHH, 10 MAJ - BARA EN MÅNAD KVAR TILL SKOLAVSLUTNING(!!)

Segis dag idag. Man vill ju göra något, fast ändå inte. jag är fett seg. Men nu ska jag iallafall ut på en promenad med Sanna, prata, äta glass och säga hejdå..skitungen ska ju till Spanien på Tisdag *aviiis*.

PUSS


Home sweet home..

Första gången jag övningkörde långt i mörker..inte för att det är så stor skillnad men ändå:)
Bowlingen gick ju som väntat..är inte bästa vän med klotet..om man säger så.
Nu ska jag fixa mig och sen sova, imorgon blir det att jobba mellan 13.00-16.00,
efter det vet jag icke vad jag ska hitta på. Nu får ni sova gott. puss!


Susanna Österlund. Elin Österlund. Camilla Österlund.


Elin och Sanna på landet

Camilla och Sanna, bus

Sanna och Elin, tjockisar

Camilla, Elin och Sanna. Gröna lund.


Resultatet på mitt städade rum!


motorcykel, sol, glass och bowling..

Precis kommit hem, har varit på en mysig motorcykel tur runt i Eskilstuna.
Vi har också hunnit att kolla igenom gamla album. Har hittat några bilder som jag lägger in senare =)


lovelove

I've never felt this way before, everything that I do.. reminds me of you..

Är hos moster, vi ska snart dra oss ut. Hör av mig senare! PUSS



(Moster jag älskar dig!)

För du var solskenet. Och jag var ensam.



Imorron blir det att åka till Eskilstuna och träffa moster och Börje. Vi ska gå ut på stan, bowla, (åka mc om vädret håller sig), äta ute och ha trevligt. Tar lite bilder + lägger in bild på städade rummet ;)

och ännu en gång..godnatt!

Because she makes me smile..



Nu är klockan 00.55 och jag är booooored! gah, jag är inte alls trött...snarare speedad, har precis städat mitt rum..och hur ofta händer det på en skala 1-10? 

Lägger in en bild i nästa inlägg på hur mitt rum ser ut när det är städat..mihi
Nu ska jag ....gör någonting..eller nått. 

[ btw, rip mina solglasögon! :'( ]

Goodnight And Sleep Well People! KISSES

I just wanna scream and lose control, throw my hands up and let it go, forget about everything and runaway, yeah


( Thats how I'm doing if you're wondering

I'm in a fight with the world but I'm winning

Stay there come closer it's at your own risk

Yeah you know how it is life can be a bitch)


Marabou choklad med iskall mjööök....

...var slutet av dagens samtals ämne..hihi

Dagens klädsel såg ut såhär:


Väldigt lugn och skön skoldag, inte alls jobbig.
Hann räkna ut att de är 20 skoldagar kvar, det är ingenting!
och jag har äntligen börjat stryka saker från listan på ogjorda saker..skönt!
Nu ska jag vara hemma en stund, kolla lite på tv, ta det lungt. Ikväll kanske det blir utgång, imorgon blir det iallfall att resa till Eskilstuna och hälsa på Moster och Börje.

Halva flick gänget imorse.


puss

Men själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten - jag liksom föll över kanten..


Kung i stan..

Ikväll var det grillning på balkongen, mycket mysigt må jag säga. Nu ska jag och pappa ta en sväng till stan och sen när jag kommer hem ska jag plugga. Imorgon har jag inga planer so far, men någonting kommer väl upp :)
Dagens klädsel var enkel. Mjukisbyxor men linne och kofta.


(Den Lördagskvällen..)

KRAM

När solen går upp..

Bra dag idag. Hade nationellt prov i Engelska gick nog ganska bra. Nu är jag hemma och tar det lungt. Ska nog ut på en promenad om vädret håller sig.

Dagens bästa;
*blablablejbla*
(elev)- ja, och när jag precis blivit frisk åker man på den här jävla pollen skiten också...suck.
(Lärare)- ja, life is a bitch and then you die. 
och sen går läraren iväg..

hahahahah, jag döööör!



En vän som stannar när alla andra går. Susanna Kalén, livsbästis.

Glad överranskning..

Åh vilken lycka att komma hem, sådär trött så benen knappt bär och med en mage som känns som om det ska dö och upptäcka att mamma har lagat sin favorit rätt och att mamma har köpt jordgubbar och att det finns vaniljglass! Underbart!

Jag har varit väldigt bra idag. Jag gjorde nationella i Engelska muntlig,fick mvg. Sen stanna jag kvar i skolan och gjorde ett prov i Spanskan som jag missat, fick vg på det. Kände mig väldigt nöjd när jag satt på bussen påväg hem, dock när jag kom hem var jag så trött att slumra till och vakna alldeles nyss. Imorgon är det nationella hörförståelse i Engelska..gah lite nervös är man allt..

Nu:


snart åker jag till Hässelby. Ska sova där inatt. kramkram!


natt natt natt!



(bild: Elin Österlund & Susanna Österlund, 2004)

Pluggat klart. Trött som trötter i snövit och de sju dvärgarna! Pusseli.


Latte, laptop, mini-tv och en jävla massa skratt!

JUST NU:

är hemma hos Leonor och hon har ingen tv. Jag är tv beroende,hihi så jag tog med min mini-teve och några vänner-skivor..muu :) Tillbaka till pluggandet..duktiga jag!
puss.

En skoldag full av spring och lek..

Bra dag idag. Hade dock 4 lektioner vilket är max antalet lektioner vi har på en dag. Men vi alla klara oss igenom dagen, jag, Derya, Hanne, Sara och Pia var extra duktiga som genomförde våra Tal på kommunikationen, en klapp på axeln på oss!:)

Pictures from the daay;

nu är det plugg plugg plugg som gäller, återkommer =) KRAM

Sov du lilla videung..


Nu är min 10:e kopp te slut och jag är klar vaken. Har dock gjort klart alla skoluppgifter vilket är himla bra, så nu ska jag göra mig i ordning för min 6 timmars sömn natt!

Kramisar, sovgott!


ibland känner man igen sig..

this song...this song..


24 skoldagar kvar..

Skola idag: det är bara en månad kvar,dock har jag väldigt mycket att göra tills dess,men en månad gåår fort! Hade bara två lektioner lektioner idag, PAD och Svenska:)

Just nu: Sitter och lyssnar på Lars Winnerbäck och Miss Li "om du lämnade mig nu", dricker te och pluggar.

Klara Södra Gymnasium;
 

CIAO!!


Valborg.















Mys!

höga berg och djupa hav..

Lördag: Vakna upp hemma hos Minna. Mådde riktigt bra efter en hejdundrande kväll med massa trevligt folk. Efter städning satte vi oss på altanen, drack varm oboy och njöt av solens värme.
Efter en mycket mysig förmiddag mötte jag Sanna i stan, vi gick lite i affärer, gick en promenad till gamla stan och hade mys mys :) Senare på kvällen åkte vi hem till Sannas vän Johanna. Grilla, prata och skratta. Efter den otroligt goda maten pallra vi oss vidare hem till Andreas i Råsunda, kröka där och vakna upp där.

pictures.





kiss


Sol, vind och vatten..

Fredag: Spendera kvällen hos Minna. Som vanligt blir kvällen väldigt lyckad. Jag ramla dock i en rosbuske/taggbuske och nu har jag massa rivsår över mina ben + att mitt redan skadade knä fick en smäll så nu haltar man lite..mööh.

pictures.












lovelovelove

När allt var förbjudet...

Dem senaste 3 nätterna har jag icke sovit hemma, skönt, jobbigt, kul och sånt.
Trött! Men det bästa av allt är att jag har fått spendera tid med mina braiga vänner.
Just nu: Sitter och lyssnar på Håkan, dricker te och känner mig glad.

NYA JEANSSHORTS!!! dem är fina. Från Zara. 300:-


lägger in lite bilder från mina dagar i nästa inlägg- kram.


Vad jag bryr mig om, är att höra dig andas, veta att du är nära. Förlåt nu slutar jag.

Dagens köp i Haninge Centrum:



ikväll blir det fest.  puess

Du var alldeles runt hörnet, i kvarteret – Överallt

Valborg, en överskattad helg. Men kul hade jag.

Min valborgs outfit:



och nu säger jag bara som Sara, KISSES


RSS 2.0