I can't remember.

Min födelsedag vart otroligt lyckad. alla nära och kära var på plats och fina presenter fick jag. Jag har världens finaste famlij. Idag var jag i stan med syster min! full proppat med människor. Jag betalar hellre fullt pris än att gå där och strusa bland alla jobbiga människor. Ärs, nu ska jag mysa ner mig i sängen med en kopp varm choklad och njuta av tysnaden, läsa min bok. Ikväll kommer älskling.

<3


17ljus


min<3


Super vackra halsbandet jag fick av marcus.

should I stay or should I go?

OM MIG
Namn
– Susanna Österlund
Bor - Solna/Huvudsta.
Syskon - Syster, 13
Född – 27 December. 1992
Ögonfärg - Blåa
Längd – 171
Sko storlek - 38
Höger eller vänsterhänt -Höger

Stjärntecken - Stenbock
Hårfärg - Blond
Födelseort - Solna
Hudfärg - Blekfis

Dagens...
Låt – ”Bitch”med Meredith Brooks.

Saknar – En del tider
Kläder – Lack tights, grå kofta, tofflor

Dagens humör - Trött
Underkläder - Trosor & bh
Mat - lax
Köp – kavaj och skor
Göra sen – sova
Godis – choklad.
Pinsammaste - nada

SVARA ÄRLIGT
Tycker du om att plocka svamp – Ärligt talat? Har aldrig plockat.

Var någonstans på kroppen har du mest muskler –haha! Bena?
Tycker du att du själv är söt/snygg – hyffsat.
Du ger mycket komplimanger till andra – Ja det tycker jag.
Är du nöjd med ditt förnamn - Ja
Du tycker att du själv är smart – ibland så. Hah!

Vad är det sämsta hos dig – Lätt rastlös
Vad är det bästa hos dig -  fråga min pojkvän.
Har du bra självförtroende – Det går upp och ner.
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn? –Inte så värst länge.
Du tycker om att vara med tjejer? – knasig fråga. Mina girls är alltid grymt roliga att vara med!
Känner du dina grannar – Få. Men säger alltid hej till dem man möter.
Vad har du för färg på dina underkläder - svart
Använder du kalsonger varje dag - nix
Svär du ofta – Mindre än vanligt.
Gillar du skolan – nej, men den sociala delen gillar jag!
Spelar du något instrument – Nej.

Vilka sporter/aktiviteter har du gått i: F.D sporter är Basket, innebandy och fotboll.

Vad ska du jobba som? – Om gudarna visste..
Har du några piercningar – Ja. En i naveln och två i örona!
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag – haha..inte en jävla aning
Tycker du om djur – älskar djur.


welcome to my life.

Åså var julafton över. Imorgon är det min födelsedag. och på torsdag är det nyårsafton. Julafton var super mysig med massa mat, snölyktor, tända ljus och julklappar! Fullt hus var det men det var härligt. Fick väldigt fina julklappar som en ny hårfön, plattång, kamera, pengar, kläder och massa mer. Och det är icke slut än, ne för imorron är det min dag, thihi!:) Blev jätte depp igår bara för piss vädret, var orolig att inte älskling skulle hinna hem till imorgon, men han lyckades lugna ner mig. Han är bäst. PUSS


"så länge du skrattar och så länge du lever, så vill jag vara kvar här och leva med dig..."

Sitter och väntar på älskling efter en lång dag med sista julshoppingen. äntligen KLAR!

Satt och rita i min kalendar när jag var på landet senast.

I was the reason that you wanted to stay. Now you're my reason.



Ska snart springa iväg mot tunnelbanan. väntar bara på att Sara ska ringa. Vi sätter oss på Café60 och tar en fika, sen får vi se vad som händer :) Bilden tagen alldeles nyss. Nu ska jag ta och välja ett par skor. L o v e

"så många gånger var du min räddning.."

Hade som vanligt en väldigt fin helg. I fredags åkte jag och mötte älskling i slussen och tillsammans åkte vi till solsidan för att kolla på Pauline's piano-uppvisning, hon var super duktig! Efter det åkte vi tillsammans med hela famlijen och åt på restaurangen som dem tydligen är stammisar på, otroligt gott var det! Vi skulle egentligen hem till mig efter men det var så sent plus att moster och Börje aldrig kom så vi åkte hem med dem och somna framför inglorious bastards, sjukt seg och tråkig film fick jag känslan av.

Lördag var också väldigt fin. Vi låg kvar i sängen i evigheter, åt en stadig frukost och tillslut kom vi ut i det snöiga vädret. Tog en lång promenad med Pauline och jag och Marcus hade lite snökrig, jag vann helt klart. Kvällen kom och vi åkte med familjen ännu en gång och käka på ett ställe där vi varit förut och ätit, tog samma rätt som jag tog gången innan, Tortellini med grillade grönsaker och allt var det var, suuuuuper gott :) Vi sa hejdå och god jul till Marcus pappa och resten av famlijen eftersom dem åker iväg på solsemester under julen och jag är inte ett dugg avunsjuk..*liar* Sen fick vi skjuts hem till Marcus mamma.

Idag ska jag träffa Sara, vi har inte bestämt än vad som händer men vi sätter väl oss på något mysigt café och pratar så munnarna blir torra!

hejhej! Igår var det en vecka kvar tills jag blir 17 år i staden. PUSS


Älskling och jag. PUss

Jag och fina söta Pauline

*Sanna älskar snöö...*

Medan man funderar på vad man ska göra kan man slå sig ner och sjunga en visa.

sitter bland alla levande ljus och lyssnar på julmusik. Det blev inge julklappar idag inte, nej istället blev det en tupplur på sänga min och nu är jag bara seeeg. Mitt nyårslöfte ska bli att SLUTA vara så jävla LAT och ta tag i livet när jag är som tröttast! jag kommer tacka mig själv sen en vacker dag, yes?. Vill baka bullar..men hur fan gör man? ärs. jag är värdelös. Ska nog önska mig en matlagningskurs i julklapp..mamma? Den 17 december har varit bra iallafall, förutom att jag inte gjorde matteprovet, vilket var mycket mindre bra. men jag har inga lust att få ig när man kan få g en annan daaa.. men jag var knappast ensam om saken, nej mer än halva klassen satt nog på tunnelbanan och lyssna på musik istället för att sitta och häcka och vara duktig, fy på oss.


Här får du något som kan gapa och även rapa, den gillar bananer och slinga i lianer

Jag är glad. Otroligt och ovanligt glad. Även fast skolbajset är åt pipan och sånt trams så mår jag bra! Imorgon struntar jag i skolan, jävla historia prov som jag inte förstår ett fnatt av. NO worries. NEXT YEAR PLEASE. Så imorgon åker jag och julhandlar istället, för bövelen va sköj! 
Väntade på att älskling sluta idag så åkte vi hem och fixa middag och grejer, åå så mysigt. Amen så imorgon då tar jag en tripp runt i alla stores och letar julklappar åt alla barnen. gööhsköj! Puss och knas



Tomten jag vill ha en riktigt jul, en sån som man har när man är liten..

Julbus, pepparkakshus,julklappar under granen, snö och varm choklad. Stanna hemma idag från skolan, vaknar av en huvudvärk som skriker åt en att ligga kvar i sängen, då fanns det inget annat alternativ än att sova vidare kände jag. Har gått runt med morgonrock och tofflor hela morgonen, fysjutton va skönt! Dock behöver jag några nya mysiga tofflor, mina är ..skräp, haha!

Fira jul igår med Marcus och hans farmor + familj, ur mysigt med super god mat och barn som sken av lycka när dem öppnat sina paket. Satt i Marcus knä och kolla på alla barnen och så plötsligt kommer Marcus lillasyster Pauline (9 år) med två paket och säger att dem är till mig! Hjälp va överraskad jag blev! Det ena var ifrån Marcus pappa och hans fru och sen det andra från hans farmor! dem är ju hur snälla som helst.

Sitter och jul-mys-fikar med lillasyster min, jul-pussar-på-er ღ


känner hur lugnet bara öser ner över mig. jag är lycklig.

Hej vänner!

Kan tyvärr inte beskriva hur jälva bra min helg har varit. Jag har varit så lugn. Har kopplat bort allting och bara njutit av nu:et. Känslor av ren kärlek och lycka bara sprids inom mig. Trodde aldrig att jag kunde känna såhär starkt för en person. Tillbaka till verkligheten i 5 dagar och sen ska jag ta det lungt, njuta av varenda lediga dag och bara vara glad. Tror jag kommer lyckas ganska bra om jag känner mig rätt för stunden. I veckan blir det ut och snosa efter julklappar, skojs! Nu ska jag dyka ner i Psykologi-boken, prov imorgon 08.00..(?) aja. bestämmer mig imorgon. PUSS


Det fanns alltid ett skratt men aldrig en trygghet.

otroligt glad för helg! big NO för vardagar just nu. Snart är det jul och jag har köpt EN julklapp. men en klapp i taget säg! ska ta mig i kragen att gå i veckan och sen helgen innan själva julleaftonen med Hermona. Idag, just nu, den här sekunden sitter jag i min ny bäddade säng by mum och surfar lite. Ska göra klart min uppsats, lugna ner mig lite, möta älskling i slussen och åka tillsammans till hans pappa. Helgen blir nog väldigt skön kan jag tänka mig, massa mys. Ne, nu ska jag (börja) fortsätta med uppsatsen, KUL!

sikken bedårande bild!

"ditt skratt är nog för att orka hela livets resa.."

Hade en helt underbar onsdag med Marcus. Han opererades på morgonen och under tiden så gick jag och hans mamma och tog en fika. Operationen gick bra och vi åkte hem och kurade ner oss i mysiga soffan med film och glass som två små barn. Åså idag hade jag behovet att vara för mig själv, kände mig helt slut i kropp och sinne och var helt enkelt dåligt sällskap för friendsen så jag höll mig för mig själv under hela dagen, fick en del tid att tänka på julklappar bland annat! Helgen spenderar jag med älskling hemma hos hans pappa. Det blir nog en heldel mys och på söndag ska vi på middag hos hans farmor.

a whole lotta love


all the lights are coming on now, how i wish that it would snow know.



Tog vaccinet mot influensan idag. Gick på 2 minuter. Har inte reagerat mer än att jag ligger i sängen och vilar, men det kanske kommer imorgon eller inatt, vad vet jag. Vilket som så blir det ingen skola för mig imorgon för att älskling ska operera sig så jag kommer sitta bänkad utanför hans operationssal med en tidning och en kopp kaffe. Annars då med allt, så är det ganska lugnt. 19 dagar kvar till min födelsedag..om jag räkat rätt(?) I närheten till den dagen blir det fest troligtviso :) naj! nu ska jag noppa ögonbryna på syrran..shit..hon börjar bli så stoor..!

when you say forever. Its not forever anymore.



fredagtilllördagtillSöndagtillmåndagmorgon.

GRYM Lördag. AS BRA Fredag. EN HEJDUNDRANDE Söndag. Min helg kortfattat. Hoppas ni mår bra! Jag mår prima faktiskt. Slapp jobbiga-onödiga-skolmåndan för kryssning till att börja med! mvg på de. Veckan som kommer har inga speciella planer förutom att mamma vill att jag ska ta en paus från festandet lite. jaja mamma. jag ska spendera hela nästa helg med min fina pojkvän så du kan vara luuugn.

2:a advent igår firades på dansgolvet till braa musik och sjukt mycket dans! mina fötter hatar mig och jag hatar dem också. Imorgon är det vanlig skoldag efter det har jag bestämt att det blir myskläderna på och sen kolla in inspelande Grey's från förra veckan, mys. BEDTIME EVERYONE :)


RSS 2.0