tio röda rosor


Imorgon åker jag och brudarna till Katrineholm och firar midsommar med alkohol och dans runt midsommarstången! Bloggar mer när jag kommit hem.

När jag mötte älskling i tisdags efter att ha varit på Landet ifrån varandra ett tag så hade han köpt tio röda rosor till mig. Världens underbaraste. Fyfan va vi är lyckliga tillsammans, igår hade vi 8 månader. hejss


Jag lutade över räcket och tänkte; memories never die.

Igår var jag och älskling och turistade i stan. Vi bestämde oss för att promenera från mig till stan längst vattnet vilket var himla mysigt och tog en halvtimme. Vi tog oss tid för att nå stadshusets topp, det var verkligen underbar utsikt åt alla håll man vred huvudet. Sen trippa vi iväg och gick lite smått i butiker innan vi åkte till odenplan för en fika. Stålande sol hela dagen gjorde ju susen!

Imorgon åker jag till landet och träffar Elin, stannar där i några dagar vi har inte träffats på flera månader har vi räknat ut. Det blir svårare när det är så långt avstånd emellan men nu är det sommar! Det blir väl en tripp till Trosa skulle jag tro och bara slappa på gården önskar jag.

Nu är midsommarn bokad iallafall, det blir en tripp till Katrineholm med brudsen. Tältning, dans runt midsommarstången och en jävla massa fylla haha, längtar!

Nu sitter jag med Mamma i köket och dricker kaffe och pratar om allt. Känns skönt att prata ut ibland speciellt med Mami. Snart ska jag övningköra in till stan och hämta Syrran och Emma som är på Gröna Lund! Nu har jag ingenting mer att säga er mina vänner! VI HÖRS :)


When you have decided there is no turning back

En sak som jag är påriktigt väldigt dålig på så är det att packa. Det blir antingen en packning för en vecka när jag ska vara borta en natt, eller så packar jag bara ner saker om jag tror att jag behöver och glömmer allting annat som jag istället borde ha med mig. Inte minst i Lördags så hade jag packat en väska med saker och fick pressa lite för att få igen den men det gick. När jag sen skulle hem idag så hade jag två väskor och fick inte plats med allt. Jag fick helt seriöst sätta mig på sängen och verkligen tänka efter hur fan det gick till.

Nu är våran underbara Sara 18 år och det firades med söta cupcakes, champagne, musik, en jävla massa goa människor och glädje! Nu är det bara jag och Hanne kvar, sen är det röj på krogen hela nätter långa! Här kommer lite goa bilder från partyt och älsklings student.





Nu ÄRE sommar nu ÄRE sol nu ÄRE koskit i hagen.

Hitta två tuffa bilder från helgen när jag och baby åt middag på balkongen med sommarpirr i magen. Imorgon tar han studenten, helt sicko. Men fyfan va kul, nästa år smäller det för oss brudar, det lär bli helt jävla sjukt galet, fan va jag längtar!! Nä nu ska jag stryka min klänning och smeta på gegg på beena så de blir leena. Imårn blire upp tidigt sörrni. Tjiuing



tripp trapp trull

Fullpackad och rolig dag! Vakna upp hos Sara av Bellas sms klockan 8 på morgonen: SKOLAVSLUTNING! :D. Haha så jävla skön! Samma sak när vi stod vid busshållplatsen fick både jag och Sara sms och vi då sa vi: det är säkert Bella som undrar vart fan vi är, haha och rätt hade vi! Efter den korta skolavslutningen gick vi brudar lite i affärer och satte oss i parken med varsin glass i handen och planera sommaren. Tältning pågång och en jävla midsommar ska det bli tillsammans! Vi har också planerat att vi efter studenten ska åka ev utomlands!

Efter det åkte jag och mamma till skärholmen och shoppa lite. Hitta en del saker till mig själv och sen hitta jag studentpresent till Marcus, ute i sista sekunden som vanligt även fast jag visste jag vad jag skulle köpa.

Nu ska jag städa rummet. Dammsuga, damma, byta ut foton på min hylla, byta lakan, japp ägna mig åt mitt rum ikväll, det ska bli härligt!


Nej fyfan. imorgon börjar mitt nya liv.



Idag var solen på besök hela dagen, det var riktigt glädjande. Låg ute på gräsmattan med tidning och musik. När solen tog kål på pokvännen blev det för mycket gnäll och vi fick förflytta oss till soffan ett tag och kolla på tennisen, spännande i början sen blev det sämre för svensken och då smet jag ut på balkongen och gassa i solen. JAG ÄLSKAR SOMMAR! thihi. Nu vill jag bada men jag har inget badkar, det får bli en dusch istället. hejjjs

Dagens vill ha: En vit bikini.
Dagens bästa: Värme.
Dagens sämsta: MÄNNISKOR SOM BEHANDLAR EN DÅLIGT PGA AVUNDSJUKA!!!!
Dagens längtan: Sommarlov.
Dagens tankar: Sommarplaner.

A cool cool cool cool rider...



Ligger i min stora säng med huvudet i knät på älskling. Vi har precis sätt den där filmen paranormal activity, den var allt och inget på samma gång. En del gånger bara rös det i hela kroppen och jag ville bara stänga av å andra sidan så var den i vissa scener inte så farligt. Men en oroväckande film som fick både mig och Marcus att rysa till ett antal gånger, obehaglig rysare!

Nu ska jag skriva klart min psykologikomplettering, FUN.

This is just the beginning




Nu är det varmt. Det gillar jag!!! Jag måste bara skrika ut lite att jag älskar mitt liv. Älskar alla nära runtomkring mig. pojkvän, vänner, familj, hela rajset. Längtar tills vi brudar fyller 18 och det blir party. Längtar tills sommarlov, sol bad och kärlek. Jag längtar tills att få ta studenten. OBSERVERA TA studenten, inte bli arbetslös och osocial :) längtar tills körkortet!!! längtar tills att jag får pussa älskling imorgon. Ja fyfan va jag längtar! Grymt. Men humöret mitt går som det vill. Ibland är jag på super humör och ibland gråter jag floder. Men det är så det ska vara. Vad är det annars för mening om man jämt ska gå och vara glad? Aldrig lite ledsen? Då uppskattar man aldrig när saker går bra, när man mår bra. Då blir man extra glad när man har varit ledsen. Yepp, that's that.

Jag är taggad på att det är sista riktiga sommarlovet!! Japp. & jag är oerhört taggad på att vi tjejer ska ta vara på sista året. Alla 18, ha kul, umågs, stötta varandra in i det sista!


Jag har bara en sak kvar att säga. Eller helst tusen men vem orkar lägga ner energin på det? Tilläckligt att lägga ner energi på att skriva den här texten, sen är jag klar med den här skiten. DU är så jävla uppmärksamhetskrävande. Det är lika jobbigt som att läsa och skriva det där ordet. Man orkar lite sen orkar man inte höra, sen orkar man höra, det går liksom i perioder för man har ju sitt egna liv och tänka på också, inte ditt, hela jävla tiden. Men visst, jag tänker låta dig hålla på för att jag tänker inte vara i närheten till att lyssna på ett ord till och det ska bli väldigt skönt faktiskt, en lättnad att säga det. Sen är det inte synd om dig, inte ett piss faktiskt. Det finns människor som har det jobbigare än dig, vilket du vet kanske men inte bryr dig om. Nej för vet du varför? ALLT handlar om dig, men visst fine alla är huvudrollen i sitt egna liv! Jag skriver den här texten för att du ska lära dig något, ta åt dig och kanske ändra lite på det så andra slipper lida. Jag ångrar ingenting vi har gjort. Men nu är det slut för att du har helt tappat kontrollen på ditt liv. Psykiskt. Inte i närheten till fysiskt.


RSS 2.0