Juli 14, 2010

Have you ever seen the rain coming down on a sunny day?


the city...and the sex

Sitter på mitt kalla golv och kollar på Sex and the City samtidigt som jag packar, just nu är mitt golv det enda som jag värdesätter, det är svalt och skönt..annars i det stora hela så är mitt rum en jävla bastu. Men för varje jävla varm dag som går så intalar jag mig själv att inte klaga på värmen! Annars känner jag mig väldigt nöjd, har varit och spenderat pengar på sånt som jag behöver och känner att jag kommer att använda. Nya solglasögon bla, satte sönder mina på tåget påväg hem från Katrineholm en solig eftermiddag. Nääää nu måste jag packa klart och sen krypa ner i sängen och läsa min bok, love iiiit.

SKÅNE SnART!!!

Höllviken 2009<3

You think you know something. Everyone has secrets. Even you.

Hola bloggén :)

Jag och älskling har legat hela morgonen och kollat på Sex and the City med frukost på sängen. Det är så jävla vaaaarmt!! Vi sover med fläkten på full effekt, inga täcken och så långt ifrån varandra som möjligt, ha ha. Nej men rumstemperaturen är sky hög. Annars har det inte hänt speciellt mycket, vi har mest varit hos älsklings pappa och tagit det lungt. Jag har även varit lite sjuk fram och tillbaka, ögoninflamation och sånt, suck.

Igår boka pappa 4 nätter på ett strandhotell i Finland, bara för mig och älskling för att vi skulle följa med, hehe. Andleningen till att vi var lite osäkra var för att vi åker redan på Måndag, lite spontant sådär. Strunt samma det är iallfall ett super fint hotell, i lyx precis vid sand stranden, det kommer bli bra. Kommer hem Lördagmorgon och på söndagkväll tar jag flyget ner till Sara babe i skånee!! Nu ska vi på bio med mamma och pappa vi ska se Beck - levande begravd...jag är lite nervös efter att ha sett trailern och hört att den ska vara riktigt äcklig...

PUSs



love is friendship set on fire

Oj precis en vecka idag sen jag blogga, tiden går fort när man har roligt! Midsommarfesten i Katrineholm vart så dundrans lyckad! Fyfan vilken fest det var. Först när vi kom dit (med en packning som man kunde tro att vi skulle slå läger för en vecka eller två) så gick vi hem till Bells mormor och fick midsommarlunch, jätte gott. Dock är midsommarlunch som påsklunch som är precis som julaftonslunch..snacka om enformligt egenligen, men hallå vi bor ju faktiskt i Sverige! Efter lunchen tog vi taxi ut till ett super mysigt ställe som var helt sjukt stort. Nu menar jag en tomt som var lika stor som en riktigt fotbollsplan med tennisbana och partytält, hus och självklart en hel bunt med människor! Vi spelade Tennis där Bella visade talang som aldrig förr, vi satt utanför tälten och prata, skratta, uppmuntrade varandra, vi mingla bland alla ungdomar, vi (jag och Bella) dansa runt midsommarstången, vi grilla god mat, vi firade helt enkelt midsommar så svenskt det bara går. Kvällen dansa vi natten lång och man kan ju gott säga att ingen varken gick eller prata speciellt bra..


Om en bild säger mer än tusen ord.....










En kväll jag kommer att minnas.

Såklart så tar ju Hanne fler kort än jag och såklart är hon den sega på att ladda upp och såklart så är det fler dans och partybilder på hennes kamera thihii...men när jag väl får dem så lägger jag upp :)


RSS 2.0