How to save a life

Jag är ju allt snurrig i huvet! Jag har säkert dem då sista nätterna drömt "mardrömmar" om att jag och pappa ska missa flyget (imorgon Måndag) och att jag missar massa saker i skolan och bajs. & nu visar det sig att vi ska åka på Tisadag.PÅ TISDAG! Känns som att huvudet har snurrat ett extra varv nu eftersom att jag har varit så himla insälld och bomb säker på att vi ska åka imorgon, skumt.

Det blev en lång-mys-fika med bästa Sara på Café 60 innan jag åkte hem. Det behövde vi båda tror jag, prata av oss lite smått. Nu har jag precis kommit ut ur en skön dusch, tvättat av allt pollen som fastnat i håret. Alltså jag skojar inte nu när jag säger att jag fortfarande är snuvig, 1 hel jävla månad om inte mer!!! jag tror jag går i ide. helt seriöst, as jobbigt.

Så blir man så glad när Mamma, underbara bästa Mamma har städat mitt rum under helgen när jag har varit borta. Hon är verkligen världens bästa Mamma som alltid ställer upp. Å så är det Morsdag idag vilket var passande eftersom att jag och älskling var och köpte ett varsit gosse-hjärta där det står "världens bästa Mamma" på. Gulligt och lätt, en blombukett fick hon också!

Nu ska jag plugga. *Liar*


Jag visste inte vad kärlek var innan jag träffa dig.


Here you me.

Dagenslåt - Jimmy Eat World ~ Here you me
Dagensmat - Kyckling sallad.
Dagensplugg - Org&ledar, spanska, etik, eng.
Dagenssaknad - Ingenting
Dagensbästa - Pussar av älskling
Dagenslängtan - Sommarkvällar
Dagenssämsta - Min hosta

Idag blev det en hemmadag. Förkyldningen är inte alls bra, vilket är jobbigt. Stanna hemma borde man göra för att annars blir man aldrig frisk. Men eftersom att man är hemma så missar man massa viktigt i skolan. Life is a bitch. Men iallafall så ringde älskling och fråga om jag kunde följa med honom och hans Mamma för att shoppa kläder till student och lite övrigt. Vi hittade massvis med snygga saker! Till och med jag hittade en bikini!
Nu ligger jag i sängen och borde plugga, mer än någoting annat, men gör jag det? näe.

Jag behöver komma härifrån lite nu. Saknar Funäsdalen så inninorden mycket! Det var verkligen paradiset för oss två tillsammans. Hotellfrukost, jacuzzi, bastu, lyxmiddag, eget hotellrum, solig skidåkning, allt det där tillsammans ensamma.


Drömmar är våra vägvisare

Helgen var väldigt avkopplande och mysig. Jag och älskling var hundvakt, fast vi var inte så jätte duktiga då vi beslöt oss för att dra till fridhemsplan och grilla med Susanna och några väns istället. Vi hade det super trevligt, alla blev lite runda under fötterna speciellt Susanna och Marcus på slutet!...höhöhö

Hoppas nästa helg blir fin!! Jag vill bara ut. Sitta i naturen (haha, gamling?) och bara njuta av värmen. Det kanske blir ett första dopp också, vem vet!

Nej nu ska jag plugga...jag är sjuk! bajs.


Min bästa vän.


Bara min



Här är vi riktigt gla'A!

När våren blommar...

Våren är den årstiden som jag svär som mest tror jag. Varje år slänger jag ut mig "jävla helvetes pollen skit!!!" minst sjuttioelva gånger och "fyfaaaaaan jävla f*tt polleeeen!!" trehundratusen gånger per dag. Urs jag är så trött på det! Det är värre en förkyldning eller ja åtminstonde för att det håller i sig i 2-3 månader för mig när förkylning brukar vara max 1 vecka. Alltså hatar jag pollen.

Idag tog jag med mig älskling till en park och bjöd på glass. Nu börjar sommarkänslorna att pirra i magen. Man sitter brevid varandra och smaskar på varsin glass och tittar glest över på varandra och ser vem som har ätit mest av glassen. Tar varandra i handen och fortsätter att äta. Och känslan av lycka som steg i mig när jag låg med huvudet i hans knä på parkbänken, skrattar och pussas, bara kollar på varandra. älskar det. Det är så jag vill ha det, och det är bara med honom som jag vill ha det med.



I've found my hero

Jag har aldelles nyss trippat runt i lägenheten och klagat på hur rastlös jag är..

Mamma; Städa ditt rum.
Jag; Nää...inte nuuu
Mamma; Har du inte plugg att göra då??
Jag; Öhhmh...NÄ
Mamma; Du är så söt när du ljuger! Gå & plugga.

Anywayys jag är fortfarande rastlös. Jag kan verkligen inte ta tag in mig själv och börja plugga helt enkelt. Något jag borde göra (fast egentligen inte före plugg) är att fixa garderoben, det var ett tag sen! Sen blir det att ligga i sängen och glo på tv tills man somnar. Imorgon blir det ev fika med fina Ida. 

Kram
 




"A house is not a home when there is no one there to hold you tight and no one there you kan kiss good night"

hahahah jag tror jag döör! Våra kära grannar som bor över oss har inget jävla musiköra alls. Dem sitter bokstavligen och bankar på sitt piano och nu har min pappa fått nog så han har dragit fram sin trumma och sitter nu och bankar och har sig (han kan ju trots alls spela). Ska bli spännande om grannarna kommer ner och delar med sig att sina åsikter om trummandet, då lär dem få höra ett och annat, hehe!

Spenderade eftermiddagen med Marcus på djurgården med mjukglass och kärlek. Underbart och avkopplande. Vill vill vill att vi två ska göra någonting tillsammans i sommar, en utlandsresa vore inte helt fel, men man kan ju få drömma :)

Nationella prov i matte idag gick som väntat. Det var svårt och jobbigt. Men nu är det över och "det är inte heeela världen!!" om det inte går vägen :)
Nu ska jag hopp in i duschen och sen lägga mig och prata med syrran min och prata om allt mellan himmel och jord! Gullan ska sova hos mig inatt, älskardig (L)


The way you look tonight

Härlig lång-helg har det varit med min going till älskling. Vi har varit i Sandhamn med båten och famlijen hans! galet mys när solen stekte, super god mat som var riktigt saftig och härlig, glada miner och sommarkänslor:)
Nästa helg så är vi hundvakter hemma hos mig, ååh det ska bli så kul å träffa den där goa hunden alltså! Sen ska vi träffa Elin i stockholmsstaden också, så hon inte går vilse..hehe! :))

Nu ska jag snart åka hemåt, till verkligheten...suck. Jävla plugg alltså. fyfabian nu vill jag har sommmmmarloooov!

byebyes




Maj 14. 2010

I Onsdags gick jag och Bella en promenad till skanstull och köpte glass och satte oss i den varma solen och prata skratta och gemförde vem som hade vitas ben, vi kom fram till att båda har lika vita, haha! Seenare åkte jag in till Hornstull för en "arbetsintervju" inför somaren, får se om han hör av sig, han var en trevlig prick. Anywaays så trippa jag hemåt, packa min väska och åkte hem till Marcus farmor där vi åt super god middag och jordgubbar och glass till efterrätt..yUmmy :)

Nu är det Sandhamn som gäller. kramisssss


 

"Ha mod att vara den du är och tappa inte modet för att du är den du är"

Sitter med en kopp te i min säng och lyssnar på 107,5 på hög volym. Min dag idag har varit bra! Skitsnack och gott skratt har vi delat med oss av, det gillar vi trots att det är 7 grader och maj. Efter skolan så åkte jag och älskling till ett café där vi åt middag och sen promenad till bion. Iron man 2. Jag valde inte film, förvånade? haha! Dock var det jag som gick ut ur biosalongen med störst leende! Jag tyckte att denna film var grym! japp. Ni hörde rätt. Den var riktigt bra! och jag har beslutat mig att se 1:an nu när jag har sett 2:an...yesh you heard me.

Anyways, imorgon åker jag och Derya till västerås med skol-fotbollslaget. Det ska bli spännande, hehe! 06.50 ska vi samlas imorron, mjauu. Det blir att hoppa in i duschen och sen bums i säng för mig! ha de :)

Min klänning som jag fick av Marcus på våran 6 månaderskväll :)



Sann kärlek kan inte döljas

Hejjjjsan
Ny dator och allt har gjort det här med bloggandet en aning svårare av någon konstigt anledning. Men jag tänkte bara smyga in ett meddelande till mig själv. Att när jag går i 3:e ring, var inte hemma för mycket utan anledning, för när man minst anar det och inte vill vara hemma så blir man riktigt sjuk och måste helt enkelt stanna hemma, riktigt pain.. belive it or not.

Jag har nu insett att det är MAJ. Det är fortfarande kallt för att vara Maj-månad, jävla pollen perioden har kommit med raska steg och plågar mig in i det sista, skolan..ja JUSTE skolan!, min älskling tar studenten snart och jag har inte fått sommar-känslor även fast det är 1 månad kvar till skolavslutningen på söndag......

whatever. Ligger i sängen bara och glor på dumburken. Är sjuk. Vill inte vara sjuk. Missa ett historia prov idag som jag var beredd på att göra men det ville inte kroppen, jag kommer inte att göra nationella hör- och läsförståelse imorgon dels för att kroppen inte är tillräckligt stark och sen för att jag har lock för öronen..GR8!

ett klagande inlägg, lovely. Vi hörs!



RSS 2.0