I mina ögon är du det finaste som finns..

aj. aj. aj.. I need to cry. I don't want to go throgh this again. Im not strong enough. It was so hard. Im not going to make it, i cant take the pain, she can't take the pain. Let it be me. Not her. She is the most importat thing in my life. I'm afraid. I'm sad. I love you.... I love you.... I love you....


Människor är som pusselbitar, den finns alltid två som passar ihop.

Hallå! Helgen har varit lugn och skön. Jag och älskling spendera helgen hos hans pappa + familj. Vi var barnvakter under hela fredagkvällen, massa godis, film och kortspel var inblandat, MYS. Resten av helgen var också väldigt härlig. Nu ska jag dyka ner i läxboken. Psykologi till imorgon. Hemtänta i Svenska B till Onsdag, jobbajobba. kisses

Friday's;


"you are far worse than I feared"

Torsdag. 14/1-2010
Mickan's födelsedag, grattis sötnosen!

Helt okej dag i skolan. Började med idrott i Liljeholmen, hur skönt som helst.

Tar bussen utanför mig ~14minuter~ framme i Liljeholmen, wonderful! Annars då? jag mår bra! Sitter och kollar runt lite på "långhelg i fjällen", vill så gärna bara åka härifrån och bara vara vi, jag och Marcus. Hur mysigt vore inte det? Enda problemet är bara att vi båda är lika "hm..jag tar det där sen.." Därför sitter jag och små kollar lite nu. Imorgon är jag ledig från skolan. Ska upp tidigt och träna, åker sen och möter Hermona på ett Café, och efter det möter jag marcus och så åker vi hemåt.

so long!

an hour ago...


Såja, mycket bättre! Nu blir mamma..och älskling glada! ..hehe


T R O H O P P K Ä R L E K

Hade en skön dag i skolan idag. Två lektioner, sluta runt 11. Åt lunch och sen åkte jag till slussen och uppdatera mitt busskort till plus! Skönt, ingen kö alls! Spenderat resten av dagen med mamma, och sen tog jag en tupplur. Nu ska jag bara vänta på att Marcus ringer så åker vi till Sickla och käkar middag och gå på bio. Vet inte vilken film vi ska se än, men någon bra finns det väl :)

Fick en födelsedagspresent av Sara idag. Mihi, blev så glad att det kom tårar! Fina vän<3


Because I said so

En dag kvar på jullovet. Sen börjar skolan igen. Jag vill verkligen inte se negativt på det men det kan icke hjälpas. JAG VILL klara av den här terminen och JAG SKA göra det. I sommar ska jag belönas av mig själv. Jag har pengar redan nu som ligger undan gömda och dem ska användas till något bra, helt underbart och roligt och då ska jag få njuta. Men nu måste jag lägga i en växel för så som jag höll på höst-terminen funkar inte. Jag mår inte bra av det i längden vilket jag fattar nu, jävla klokhuvud.. så. nu nya tag. Behöver nära och kära also. Vilket jag vet att jag kommer ha, peppande på min sida, älskar er!

Nog av tråkigheter/vettigheter.

Har mått sisådär på senaste tiden, inte psykiskt (..haha) utan fysiskt. Men har haft Marcus som hjälpande hand, vilket har varit väldigt tryggt och skönt. Och imorgon ska jag färga håret sista rundan, får se hur det blir den här gången, inte för att det blev katastrof i Måndags med, hm..inte som jag hade tänkt mig. Fast det blir det sällan, men ändå! Sen blir det väl inte så mycket imorgon mer än det. bara njuta av sista jullovstimmarna.


för att..

han stannar upp ibland när vi går på gatan och kysser mig
han mumlar när han är trött, jag hör inte ett ord han säger
han hatar att min mobil jämt blinkar och vänder den upp och ner
han får mig att känna mig så trygg
han är så lång att jag måste stå på tå för att nå upp till hans läppar
han hatar min filmsmak
han är klantig och snubblar ofta (som jag)
han är världens snällaste människa
han känner på sig på min röst om jag mår dåligt
han är dålig på att hålla handen, men det är bara gulligt
han står i duschen väldigt länge
han har en jätte snygg telefonröst
han tycker om djur
han har ett fint leende
han får mig att sakna honom så jävla mycket. Mer än vad jag trodde var möjligt.


han är min glädje ღ  Jag älskar dig Marcus.


RSS 2.0