Just when I think, I've got you all figured out.

Jag har precis klurat ut varför du blir så obekväm. Varför du är så kortfattad och spydig när det gäller X. Du dömer utan anledning trots att du fått dina chanser. Allt handlar om avundsjuka. Jag har märkt såklart, men jag blir så frustrerad när jag tänker efter och ser din min när jag pratar om X och hur du svarar mig. Du är så omedvetet avundsjuk. Och vet du vad jag avskyr mest? Avundsjuka. Jag är så jävla trött på det. Så om du känner dig träffad, tänk efter lite och kanske på tiden att ändra attityd?

På riktigt, så är min skola helt jävla otrolig. Ännu en dag waist away. Min Engelska lärare var sjuk idag så istället för att sluta 4 sluta jag 2 idag! Men det var skönt idag för jag ville bara hem hem hem från skolan. Annars har helgen varit bra. Helt underbar beskrivet med egna ord. Bara jag och älskling i hans lägenhet. Det finns ord. Men jag kan inte hitta några alls som är tillräckliga för att förklara min lycka och kärlek till dig Marcus.


min lycka

Someone from the future. Are you scared?

Sitter i köket och har pratat väldigt mycket med mamma. Det var ett tag sen som vi pratade ensamna. Nu ska vi gå till ett cafe och äta lunch, sen åker jag till min pojkväns mammas jobb. Vi ska tillsammans åka hem till älsklingen min. Skön helg! Puss och kramis.


Att tappa sig själv, fast ändå inte.

Man säger att en bild säger mer en tusen ord. Jag säger att en sak säger mer en tusen ord.

Saker man får. Saker man saknar. Saker som blir bortglömda. Saker som aldrig funnits. Saker som man ger. Saker som man tar. Saker som man vill ha men aldrig får. Saker som man aldrig glömmer. Saker som man inte kan ta emot. Saker som betyder allt.

Känslan av att inte hitta det man söker kan vara oroande. Man får ångest, blir genast stressad och nervös. Men har du någon gång upplevt att du tappat en del av dig? Jag hade inte. Men nu vet jag hur det känns. Min mage vändes bokstavligen ut och in och jag grät av sorg och kände mig helt förlorad. Jag hade aldrig känt såhär över en sak förut och det kände jag inte påriktigt förens det var borta. När jag tappat hoppet om att hitta vad jag sökte fann jag det i mörkret.

Lättnaden efter att ha hittat det den kvällen var obeskrivlig. Jag kände mig hel igen, som en pusselbit. 


Idag var jag hemma/"ledig". Bella åkte vid 11 så jag följde med henne till tunnelbanan och tog en "omväg hem". Lyssnade på musik och bara fundera över allt, jag var nog ute en halv timme i alla fall :) Nu sitter jag och pluggar. Jag ligger så jävla mycket efter och är illa tvungen helt enkelt. - MEN IMORGON ÅKER JAG TILL ÄLSKLING!:D åååhh jag längtar ihjäl mig. Vi ska ha världens bästa helg. Han och jag. Det kommer de att bli.

Såg andra filmen av sex and the city idag också. Den var bra! Såklart inte alls lika bra som serien men den var bra som film. Jag ÄLSKADE början och slutet. Mitten var sådär.. PUSS







I'm good. I'm gone.

Jag ska nog sluta och berätta om mina skoldagar här för er för ni skulle bara tröttna. Hade fullt med håltimmar idag också pågrund av SJUKALÄRAREEE. MaKABom. Nu iallafall sitter jag och Bella och kollar på videosar från Midsommar när hon och jag dansade runt stången med alla människor, förutom våra kära (Amandra, Marcus och Hanne, HAH dem tyckte vi var jätte fjantiga) Men vi hade skit kul och det såg man på videosarna också, vi var inte i takt, vi kunde inte texterna/danserna men hade så jävla kul! MINNEN<3

Från det ena till det andra, nu sitter vi och pluggar/lyssnar på bra musik/precis pratat med varsin älskling i telefon och har det jätte mysigt med skratt och värme (gick nyss och öppna fönstret). Imorgon har vi en onödig dag som idag, typ bara svenska C.....Men slut pratat om skolan nu som sagt...He he.

Snart får jag träffa min älskling. Jag längtar ihjäl mig <33


Bellatrix och Sannis <3






ps. I love you

A Peace Of Cake

Igen en väldigt onödig (skol) dag måste jag säga. Ni måste ju tro att jag går i världens sämsta skola med tanke på att det är så oplanerat (?) ibland undrar jag själv, vissa kvällar tänker jag efter om jag verkligen behöver komma imorgon för att man vet att en lärare hit och dit är sjuk och så ska det ju inte vara. Man är ju i skolan för att man ska lära sig, i grund och botten, sen kan det vara skönt ibland att man slipper en lektion hit eller dit men det känns ofta så onödigt då att man har pallrat sig upp och faktiskt gått till skolan..
 
Vid två så åkte jag och Sara hem till henne. Mys med varm choklad, några avsnitt av sex and the city och massa prata om allting som händer. Fick med mig några fina plagg hem också, inte helt fel. :)

Nu sitter jag här och funderar över resten av veckan, längtar ihjäl mig till helgen då jag ska åka ner till världens bästa pojkvän och bara umgås och pussa på han, men det är ju trots allt tre skoldagar kvar tills dess så POSITIVA TANKAR PEOPLE. EN positiv sak jag kan komma på på rak arm är att ONSDAG bara är en jobbig dag, Torsdag-Fredag är a peace of cake!


Vad sägs om en varm dusch och sen krypa ner i sängen till vänner.....HEJS


P.s. I love you

Hey Monday!

Just because you are so far away...


Måndagar upplever jag ofta att det är en ångest laddad dag och jag tror att det beror på att man inte känner sig utvilad nog från helgen. Men sen känner ju inte alla den här ångesten, vad beror det på då? Är dem utvilade nog eller trivs dem med vad dem ska göra på måndag?
Idag kom jag i tid, vilket kändes bra, dock lite onödigt att ens komma till skolan då vi hade eget arbete som tog en timme (lekionen var två timmar) första lektionen och sen svenskan som alltid är onödig och sen engelskan som är två timmar egentligen, men idag skulle läraren iväg på kurs så vi hade istället 15 minuters lektion, SUCK.
Hela morgonen hade jag en oro-klump i magen och när jag stod på tunnelbanan ville jag bara kliva av på en station som tog mig till ett varmare land tillsammans med mina nära och kära.
Nu ni har jag fixat i rummet. Gardinerna bytta, överkastet också, ska hänga upp små lampor runt min tavla som är över min säng och sen plocka bort små saker, resultatet lite nytt och fräscht!
Nu ska jag bara slappa med en kopp te. pueeshej
p.s. I love you

RSS 2.0