Every step i'm taking, every move i make feels lost with no direction.

Your animation

Nytt inköp för dagen. Otroligt dålig uppdatering och en riktigt skruvad helg.

Never leave someone behind or you will loose someone forever. I know. I've been there. I've done that. That was my loneliest time and I couldn't regret it more. xoxo

it's because I'm.

En trevlig dag med tjejerna. Mycket prat och skratt. Jag och Sara var på bio tillsammans efter skolan, vi såg nya Beck. Mys med lite fika innan vi tog en promenad till bio salongen. Nu är det en dejt med duschen och sen sängen! puss.

I just can't picture my life without you.




happ. Då vare skola igen då. Fint att träffa tjejerna igen såklart, men annars är det skräääp. Schemat var ändå helt okej för att vara 2 ring. Folk förra året klaga så himlans mycket på schemat, klass 2A har lite lyx. Var och shoppa lite idag efter att vi fikat hemma hos Sara. Dock hade jag beslutsångest för denna kofta som är på bilden...(..köpa...köpa inte...köpa....köpa inte...) Den fick hänga kvar i butiken tills imorgon då jag troligtvis har bestämt mig! Nu ska jag fixa mig för sängen. Måste ställa om klockan i huvudet, inte vara uppe länge än till 12! KISSES

onödig uppdatering: RIP ipod :(

Music makes me lose control. LOSE CONTROL.




Obeskrivlig känsla är vad det är. Kaoatiska människor på plats but that's what conserts is all about. Kom runt 4 till kön, hade lite lyx eftersom Sara och dem hade stått där sen tidigare på dan. Förbandet White Night, körde några helt okej låtar, alla var så taggade bara för att Coldplay kom närmare och närmare. Var helt slut. Stod inte långt ifrån längst fram i mitten. Mosad, utmattad, utan dricka, fick chippa efter luft flera gånger. Men fan så värt det var! Sånt jävla drag. Låtarna, dem. åååh.
Kunde inte ha varit bättre slut på sommarlovet. L O V E

LYCKA KÄRLEK HOPP . MUSIK . LYCCKAAA!

I väntan på det bästa:


Springer runt i lägenheten, sjunger, skriker. Som om jag inte gjorde det tillräckligt mycket på konserten. Rösten försvinner bara mer och mer. Sommarlovet kunde inte ha ett bättre slut. ...SÅ SJUKT JÄVLA LYCKLIG.. bilder och kärlek kommer imorgon.
nu dusch, sen sova. Imorgon är sista sommarlovsdagen...muuuu

22 Augusti

This is the day, this is the night. Coldplay idag. ingen tvekan om saken.

I'm in love


I would kick you out of here.

Your animation

"Tankar kommer och går. En del består. Tills du släppt taget. Du måste släppa taget"

Försöker att hitta en utväg, jämt. I olika situationer, i olika sammanhang. Men nu, är det som på film. Det handlar om val. Vem? vad? hur? när?. Men tänk om jag inte vill välja? Klart jag inte vill, men jag måste, just för att jag vill. Men jag vill inte för att jag vill utan för att jag måste. Vem förstår? Gör alla.. eller ingen? Hur kan dem förstå? Har alla varit med om en situation som denna? eller tror dem bara att dem förstår för att det är lätt att sätta sig i situationen. Men dem behöver inte välja. Bara uttrycka sig. Då vill man inte höra. För dem behöver inte såra. Men ändå vill man höra, för att få hjälp. Men dem kan inte hjälpa, bara du själv. Dem kan finnas vid din sida. Dem kan ställa upp. Dem kan vara en axel att gråta mot. Och det är just det som dem är tryggheten i val. I mina ögon. För när du sårar, sårar du också något inom dig. För du sårar inte någon du inte känner, du sårar någon du vet, blir sårad. och sånt är svårt. Jobbigt och svårt.


Du kan sluta dina ögon och aldrig känna dig ensam..

Oj, var ju med min fina Elin idag. Hjälp vad jag har saknat dig! Har varit så himlelens dålig på att höra av mig, men iallafall, så möttes vi i centralen idag och gick en hel lång promenad till Odenplan, satte oss på Wayne's och tog en fika.
Jag är en sån som kan gråta till det lilla minsta. & eftersom flickan min ska åka till USA i 1 år så blev det lite sorligt. När  vi hade sagt hejdå så gick vi ner till varsin perrong och jag satte mig på tåget och vi vinka, som på film. Lite ledsamt!
Lyckatill nu, du kommer klara dig så bra! Fina vän.

En klassiker på hög nivå.

Snabb update innan jag måste gå. Är så jätte bra på att sega men ännu bättre på att stressa. Ska träffa Elin idag, vi sätter oss nog på ett Café i stan och pratar och pratar. Återkommer när jag är hemma igen! xoxo

These are things that I don't understand.


5 days to go. I'm in love.


I don't know what I want, but I know it's not this...

Hej blogg! Solen har nu slutat skina för gott känns det som. Har gjort allting bekvämt för mig i soffan med en kopp te, Vecko Revyn och jordens mjukaste morgonrock. Kvällen spenderar jag med Sebbe, kanske en tur med hans nya bil, vem vet. Gosh! En vecka kvar idag, dags att börja om sommarlovet kanske?

..."I'm in love with the pizza boy"


Yes. We like to party.

Utmattad är nog ordet jag letar efter. Dock har helgen varit riktigt bra. Blev lite för mycket fest för mig i Fredags, men jag överlevde, tur det för Lördag kvällen blev det kräftskiva/födelsedags-party hos Emmy. Trevliga människor och otroligt god mat! Senare på kvällen åkte jag och Sara in till staden, härligt som vanligt. Nu är det Vänner och te som står på listan. Sara har blivit lite sjuk. PUSS


the way you look tonight...

Har varit en lugn dag idag. Var på lite dåligt humör, så Susanna kom över och gjorde mig sällskap med en skräckfilm. Senare på kvällen åkte jag och pappa in till gamla stan, kom in på en krog och kolla på Dave Stewart, fyfan va bra han är.
Iallafall, imorgon träffar jag Sara. Mys med Lunch och prat. I helgen blir det fest. & då menar jag fett med fest
Nu ska jag somna till Gossip girl. KISSES

The night is young baby, enjoy it while you can..


Utekväll med Sara. Satte oss på Cafe 60, tog en fika och prata en massa. Efter en lång härlig stund där gick vi en promenad till Djurgårn, träffa några vänner. Nu har jag krypit ner i min sköna säng, ska dricka upp min varma choklad och sen somna till Gossip girl. puss!

En dag. Två Susannor. Just like old times..





Fruktsallad,en sväng till Centrum, glass, chokladpuddig, musik, Wallander film & två Susannor. Det var min söndag det! Härligt att umgås med dig. Saknar att vi inte kan träffas så ofta längre, men glad att vi fortfarande hinner träffas lite grann.
love you twini. Idag har vi namnsdag. puss och grattis!

love songs.. yes. i love them.

Känns lite som en kall vinterkväll. Sitter och myser ner mig i sängen med en varm kopp choklad och en toast macka. Har också valt ut en bra film och fått sällskap av sötnosen. Annars då?, Jo har legat på stranden hela dan med min fina Hanne. Varmt och skönt, sol och prat. ja, dagen har varit riktigt bra. Imorgon ska jag träffa Sanna. Blir väl antagligen något som har med sol och bad att göra kan jag tänka mig. Sov gott. puss 


In my heart, forever and ever.

Grattis på födelsedagen pappa. Två år kvar, sen fyller du gubbe, mohah!  
jag älskar dig! 



Skitsnack, sallad och en jävla massa sol.




Otroligt bra dag spenderad med Sara. Låg i Stockholms skärgård och sola, åt sallad och snacka skit.
På kvällen blev det party och mingel i staden. Ja fyfan, vilken lyckad kväll det blev. Nu, lunch. bye.

A day with my aunt in Eskilstuna.



nice weather. nice people. a good day.

havet är djupt. nere på botten här är det toppen. simma och njuut.

tralla la la la laa....
Hoppas ni mår bra. Själver mår jag prima! Planer har kommit och gått lite granna, men jag är på bra humör. Mitt i natten och morgonen är klockan. Sitter och pratar med min fina moster. Imorgon åker vi till underbara Eskilstuna och hälsar på Lill kusin, Börje och moster..nää idag blir det ju då typ. Hoppas på himla fint väder så man kan ta sköna lång promenader i staden och få lite färg på kroppen! VI HÖRS.


"Come back later, I'm getting lucky"

Riktigt härlig dag igår. Med strålande sol åkte jag och Sara till Waldermarsudde med picknick och allt. Efter ett tag kom Emmy och då förflytta vi oss till Rosendals för fika. Senare på kvällen mötte vi Pernilla och då blev det god mat på balkongen, härliga promenader i staden och glada miner på oss alla fyra. Hör av mig senare ikväll. Solen skiner. puss



Du var alldeles runt hörnet, i kvarteret – Överallt.



Sista dagen. Imorgon börjar jag och Sara med vårat nyttiga liv! Har spenderat min dag med pappa i staden. Gick promenad på söder, stanna och käka god lunch och hann med en snabb shopping tur innan vi drog oss hemåt.
Sitter och lägger in bilder från USA resan när jag var 4 månader. thii. puss

RSS 2.0