A broken heart can't be that bad, it's true. Im the one who want's to be with you. Deep inside I hope you feel it too.

Hejhå! Båtresan/kryssningen gick super bra! Dock var det rejäla vågor mot natten så man fick följa väggarna för att inte tappa ballansen och ramla på rumpan, men det klara vi av. Hjälpte mormor lite också, hon var lite rund under fötterna mot slutet, haha! Träffa en gammal vän också vilket var himla trevligt, kände att det var en chans på miljonen att vi skulle träffas just på denna båt, men som sagt, världen är liten.

hejdåååå snyggosar!




"det gungar, det gungar, det gungar, det gungar, det gungar, det gungar ÅHHEJ FADEREJ!"

...fast det gör det inte :) Lugn och skön resa med famlijen till sällskap. Sitter vid informations-datorerna och segar mig lite på internet. Kommer att uppdatera bilder och sånt när jag kommer hem till farmor imorron. Älskling gjorde mig sällskap innan jag var tvungen att röra mig till båten och han är så underbar. Vi gick en lång promenad genom gamla stan och så stanna vi till och då gav han mig en ros för att vi hade våran månadsdag i Måndags :) han är bäst och rosen var finast (L)

Men som sagt, bättre uppdatering kommer när jag sitter vid egen dator! KISSES. WILL MISS YOU GUYS.


ThursdaydoesntevenstartItsFridayiminlove.

Här går det i en jädrans fart! Hinner knappt med själv, haha. Strunt samma, iallafall så var jag och såg new moon med Sara. Helt okej, tyckte ettan var så superduper mycket bättre, fick mer känsla av den. Hermona kom över på en filmkväll med massa gott, tända ljus och ett glatt humör! Har spenderat hela min Söndag med Syrran. Först övningkörde jag runt lite i stockholm staden i två timmar. Lite senare på eftermiddan gick vi på Leonor's dansföreställning och efter den satte vi oss pål Café60 som låg runt hörnet och tog en fika. Nu ska jag bara mysa ner mig ny duschad som jag är i sängen med en kopp te och bara njuta av dem sista söndagstimmarna.

Imorgon Måndag 23 November;
Min och Marcus månadsdag
Leonor's 17årsdag
Gustav's 5 månadersdag
Harry potter 6 släpps ut på dvd, *nöörd*.




inget snack om saken. I'm in love.

trallalaa, ett kvickt inlägg innan jag drar mig in mot stadens mitt för bio och fika med SARA. Vakna vid älsklings sida vid 11. Var en ängel till flickvän då jag gick upp och gjorde frukost till oss båda. Solen skiner och jag är på sjukt bra humör! Händer ikväll? NO IDEA! Får se vad man hittar på! Det får ni bita på så länge så går jag och fixar mig, hörs senare med lite smått och gott som bilder och mys :) PUSS


Det kan aldrig göra sig ogjort det där som hände ikväll.

Min fina Hermona kom hit igårkväll och ville ha lite sällskap och det blev det massa av! Vänner på tv:n, en varm kopp choklad med grädde i handen + choklad kaka med mjööölk, kan det bli bättre? NO WAY. Mysmys var det. Ändrade planer i skolan vart det också. 1 fucking lektion pga av att halva lärarskaran ligger hemma i soffan och är förkylda. WELL no problemos for meee, jag drog hem, på med mjukisarna och chillar nu galet framför en film. BRA start på helgen må jag säga! Ikväll kommer älskling och då blir det matlagning och massa mys. Åter kommer! puss


"Imorgon är imorgon Lördag!"

Rastlöööös! Herregud, vad är problemet? Kan inte sitta still en sekund. Internet är tråkigt, det finns ingenting på tv:n, vad vill jag komma till? Är det verkligen så att jag saknar läxor??! Haha, nej. Vilket skämt. Har städat rummet, börjat med maten, har rensat bilderna på datorn, har varit i sollentuna, har till och med spelat fia med knuff med morfar och vunnit! Iallafall, så var jag med ängeln (Hanne) idag "efter skolan". Vi åkte till Sollentuna fixa lite saker och kolla lite julklappar till oss själva...haha! Vi hitta perfekta, perfekta presenten till oss själva som vi ska köpa EFTER hela julpaniken och när pengarna börjar rulla in igen, så jävla klockren! 

Ska nog övningköra-hem morfar sen ikväll, bild kanske kommer ;) love to you guys.


Min fina Morfar som nyss blivit spöad i fia med knuff, mohah!

 
Han är glad i annat fall!!


Secrets is the truth.

Drog mig hemåt efter en seg skol-onsdag och börja med maten,korvstroganoff och makaroner, satte på tv:n och njöt av tanken att jag börjar sent imorgon! Så ikväll blir det uppesittarkväll, haha nej men lite längre än vanligt kan vi säga! Sitter och pratar med älskling om vad vi ska laga för mat på Fredag. Mamma och Pappa är nämligen på konsert så det blir en helmyskväll med middag och sånt. Tror att det blir fläskkotlett med ris och beirnersås, det var ju inte igår man åt! Jaha ja, nu börjar klockan närma sig 9...Grey's Anatomy! byebye så länge :)

Halloween pic.


please don't...please..



De fick bli ett kvällsinlägg idag. Har nämilgen haft fullt upp med att övningköra, trallalaaa! Jag personligen älskar vintern. Tycker det är lite mysigt med mörker, tända ljus, snö och allt sånt som har med vinter att göra! nääää... (ookej, har precis insett att det här var ett ganska tråkigt och meningslöst inlägg..)

Bättre lycka imorgon istället! Nu ska jag duscha och sen krama kudden! herråå


"lycka är min kompis hand..."

Hej alla glada prickar!

Jag mår utmärkt! Hade friendsutbildning idag, sjukt roligt och sjukt intressant! Dock åt jag ingenting och drack super för många koppar kaffe så sista halvtimman satt jag och skaka som en rädd liten flicka som ska träffa tomten för första gången. Anyway, kom hem la mig i sängen och somna till och vaknar genast av dörrklockan. Kliver upp öppnar dörren och där står 3 super söta små troll (barn) hand i hand och frågar om dem får låna toaletten, "javissst såklart ni får det" säger jag. Och så visa det sig att dem här tre plinga på vår dörr på Halloweeen! Aja. Dem hade tydligen kommit hem från skolan då föräldrarna inte hade kommit hem än så jag fråga om dem ville stanna hos oss tills dem kommit hem! (föresten, dem var två tjejer på 9 år och en lillkille på 5).

Tre: jaaa det vill vi...*fniss fniss*
Sanna:. .jahapp! vad gillar ni att göra då?
Tre: Pyssla..måla...rita..*bla..bla..bla..bla*
Sanna: OKEJ! det var massvis ju..hm, jag tror att vi kan hitta ritblock och kritor någonstans!..

Innan jag hitta det sprang jag upp på deras våning, klistra en lapp på dörren till päronen och sa att deras små kycklingar var på våning 2 hos Sanna.

Dem rita av mig! thihihi


Från Tilda (hon skrev sin autograf) till Sana! hehe :)


Å sÅ kör vi en dagens nu när vi ändå håller påååå




PUSS

Då hela kroppen värms av lycka.

weeeell todays look everyone!



~Det absolut bästa höst- och vintermyset för mig är när familjen är uppe i stugan på sportlovet. Sitter man i soffan framför den precis tända brasan med en mysig len filt över sig. Det är absolut tystnad förutom brasans knaster. Kinderna helt rosa och varma efter en heldag i skidbacken. Lukten av varmchoklad sprider sig i hela stugan från köket. Gosigt med tjocka duntofflor på fötterna och ett glatt humör. Det kallar jag lycka, mys och kärlek~

I'm like a bird, I'll only fly away

Var hos älskling hela kvällen igår. Vi spela guitar hero med hans söta små syskon, vi gick en lång kvällspromenad, vi kolla på två (dåliga..!) filmer och hade det så underbart mysigt! Nu ska jag bara ta det lungt, ägna kvällen åt tankar och min kära tekopp!
No school for me tomorrow. Jag har Friendsutbildning från 9-16. Tjing!
image78

image83

love. hate. love. hate...love...hate...lo..

Nu är perioden tillbaka då man rotar igenom varje väska man kan hitta och ber till gud att man han glömt en tjugo-lapp eller något liknande i innerfacket. Ska snart dra mig mot stan för en fika (för inga pengar) och sen hem för att fixa mig och sen hem till älskling.

kvällens;


Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet.

Hej alla godingar!

Kroppen sa åter igen nej till skolan så jag tog sovmorgon till 11 då min kära granne börja att borra. Men det gjorde ingenting. Slängde på mig morgonrocken och gjorde en bamsegod frukost till mig själv med levande ljus och grejer! Tog en lång skön dusch och sen var jag duktig och gjorde lunch till min sjukling till syster, hon vart lite gladare! Drog mig lite senare på eftermiddan och mötte älskling efter att hans träning. Vi åkte in till stan och kolla på en skidjacka till mig och present till Leonor som fyller år snart, wioho!:) 

Imorgon blir det en fika med Hermona och sen hem till älskling för chillkrök och mys :)
Nu ska jag smaska i mig något gott..det är ju Fredag för bövelen! pusspåer!


eller saknar du någon du en gång trodde du kände..? Jag ser mig i spegeln med ögon röda av gråt.

Hej vänner!

Jag vet
, att jag är dålig på att uppdatera, men det är lite tråkigt när man inte har kamera..hm, men snart hoppas jag på en kamera och lite bättre tider! Sitter på golvet med en kopp varm choklad och grädde i lugnans ro och lyssnar på musik. Väntar på att älskling ska ringa och få mig på lite bättre humör. Mitt kära hem fick lite sällskap av mig idag istället för skolan, styrkan att gå till skolan fanns icke där idag. Iallafall. No more to say for today. Eller juste, snart är det jul! PUSS



Nov. 8, 2009

what to do?

Är det höstdepressionen som spökar? Jag orkar ingenting. Jag har ingen tid för mig själv längre vilket leder till att jag inte är mig själv. Har ingen ork. Vart är min glädje? Somewhere deep inside i guess. I need it, now.

I'm your hell . I'm your dream ღ

good stuff or bad stuff or nothing in between. It's a big world, It's a lot of thoughts. Prove them wrong. Take your own path, you won't be sorry. I belive it's all just a fucking game.


Ensam är jävligt stark. Jag är inte någon av dem. Skulle inte finnas någonting att vara kvar för. Jag skulle förlora mig själv. vem är jag? ingen. någon. ingen. någon..



that's how I feel. I wouldn't be here.

RSS 2.0